therapie

Bewustwording van je gevoelens en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven door oude pijn los te laten is
de sleutel om positieve verandering en geluk te creëren voor jezelf en voor je medemens.

Klachten en symptomen ontstaan meestal niet zomaar, ze hebben iets te vertellen. 95% van alle klachten en ziekten zijn psychosomatisch en trekken we onbewust aan, doordat we ervaringen niet goed hebben verwerkt. Wanneer we klachten hebben, betekent dit dat er een disbalans is tussen lichaam, geest en ziel. Deze symptomen kun je als positief ervaren. Als je de betekenis van de klacht weet, kun je deze gaan oplossen door bewustwording.

In mijn behandelingen ga ik op zoek naar de oorzaak achter de klacht en naar een manier om daarin verandering te realiseren. Als je denken en manier van doen verandert, verandert ook het lichaam mee. Energetische therapie is gebaseerd op natuurgeneeskundige principes. Door het oplossen van innerlijke blokkades, komt de energie in balans. Belemmerende overtuigingen en oude emoties lossen op zodat je je weer vrij gaat voelen.

Wanneer is energetische therapie een passende ondersteuning voor je? (voor meer info)

  • Je zoekt ontwikkeling op een dieper level in jezelf;
  • Je wilt meer bewustzijn creëren op thema’s die vaker terugkomen in je leven;
  • Je hebt vage of onbegrepen klachten waar geen verbetering in komt;
  • Je hebt een stressvolle situatie of periode meegemaakt;
  • Je hebt last van angsten, een depressie of burn-out;
  • Je herkent een laag zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen of faalangst;
  • Je hebt klachten als pijn, (chronische) vermoeidheid of onvoldoende weerstand;
  • Je wilt je vitaal voelen;
  • Je wilt je energiesysteem in balans brengen.

Werkwijze

In het eerste consult bespreken we waarvoor je komt en wat de klachten zijn. Tijdens de anamnese maken we de vraagstelling helder. Ik kijk naar jouw levensloop en gebeurtenissen die hierin hebben plaatsgevonden. Ook doe ik een aantal testen om te onderzoeken waar in jouw energetisch systeem blokkades zitten. Aan de hand van deze stappen bespreken we de behandelwijze. Een combinatie van energetische therapie en coaching is mogelijk.

Oude patronen, overtuigingen, emoties, diepe pijn of angsten kunnen tijdens de behandelingen naar voren komen.
 Het kan zijn dat blokkades afkomstig zijn van eerdere ervaringen, uit je DNA of familielijnen. Onbewuste gebeurtenissen komen in de behandeling naar voren. We richten ons op de bijbehorende thema’s om de gebeurtenissen werkelijk los te laten.

Als je kunt loslaten wat je onbewust tegenhoudt in het leven dan zal je na een behandeling ruimte voelen om hernieuwde keuzes te maken. Je voelt je weer vrij.

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Uitwerking

Een behandeling heeft enkele uren tot dagen tijd nodig om te integreren. Houd daarbij rekening met mogelijke uitwerkingen in je lichaam of geest zoals bijvoorbeeld spierpijnen, dromen, moeheid, kou, verdriet, neerslachtigheid, boosheid, desoriëntatie, en/of een emotioneel verwerkingsproces. Indien je vragen hebt of indien klachten lange tijd aanhouden, neem dan contact met mij op.