tarieven & voorwaarden

Hieronder vind je informatie over de tarieven, vergoedingen, betalings- en annuleringsvoorwaarden.

Tarieven

Intake per telefoon 30 min Gratis
Coaching sessie 1x 60 min €    75
Coaching pakket 5x 60 min €  350
Therapie sessie 1x 60 min €    75
Kort consult: Live/Skype/Telefonisch 30 min €    30

Betalingscondities

De betaling vindt per pin plaats aan het einde van de afspraak. Wanneer we een traject hebben afgesproken dan vindt betaling van het totale traject na de eerste afspraak plaats. Bij Skype/telefonische coaching vindt betaling vooraf via bank plaats.

Zakelijke trajecten / Bedrijfscoaching

Bij zakelijke trajecten wordt een offerte opgesteld. Dit betreft maatwerk en omvat specifieke (prijs)afspraken en doelen over de gewenste begeleiding en resultaten. De betaling vindt achteraf plaats na ontvangst van de factuur.

Afspraak afzeggen
Ben je verhinderd? Geef dit van te voren telefonisch door (06 29492409). Voor afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd of waarbij je niet komt, ben ik genoodzaakt om de afspraak in rekening te brengen.

Vergoedingen

Veel werkgevers vergoeden coaching als onderdeel van het arbeidsvoorwaarden pakket of vanuit het opleidingsbudget. Vraag je werkgever voor de mogelijkheden. Zakelijke tarieven gelden wanneer de werkgever de kosten betaald. Vooraf zal een offerte worden opgesteld. Voor particulieren is coaching doorgaans aftrekbaar als studiekosten voor de belasting en voor zelfstandig ondernemers als bedrijfskosten. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om de therapie consulten via de zorgverzekering (alternatieve geneeswijzen) te declareren. Dit zal waarschijnlijk begin 2018 mogelijk zijn.