info

Hieronder vind je aanvullende informatie over psychosociale en emotionele klachten, de begeleiding en resultaten.
Het lichaam vindt haar eigen weg om natuurlijk herstel te bevorderen.

Voor wie?

Coaching en therapie is gericht op psychosociale en emotionele klachten. De behandeling is voor (jong) volwassenen èn kinderen die zich herkennen in onderstaande klachten en/of ervaringen.

 • Je ervaart angsten, onrust, spanning, depressie, burn-out, boosheid of verdriet.
 • Je hebt een laag zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen of faalangst.
 • Je hebt onbegrepen klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, nek- en/of rugpijn of onvoldoende weerstand.
 • Je bent gepest of misbruikt (emotioneel, fysiek of seksueel) in je jeugd of (jong) volwassenheid.
 • Je loopt steeds vast in bepaalde patronen zoals:
  • geen gezonde grenzen kunnen stellen;
  • te grote verantwoordelijkheid nemen;
  • jezelf kleiner maken in relatie tot de ander en je daardoor onzeker voelen;
  • moeite hebben om verantwoordelijkheid te nemen;
  • moeite hebben met relaties of sociale contacten.
 • Je wilt je persoonlijk verder ontwikkelen. Je wilt zicht krijgen op wat bij je past en je wilt bereiken in je leven en/of werk. Je hebt een leuke baan maar mist iets.
 • Je bent je baan kwijtgeraakt en daardoor uit balans of je hebt net een nieuwe functie gekregen en je voelt je nog wat onzeker.

Doel van de begeleiding

Als coach en therapeut help ik mensen om zich weer fit en vitaal te voelen. Door bewustwording op onderliggende thema’s komen mensen verder in hun ontwikkeling. Dit werk is betekenisvol voor mij en voor de mensen die ik begeleid.

Het doel van de begeleiding is dat je je weer krachtig en vitaal voelt. Soms is het maken van keuzes in je leven hiervoor belangrijk. Het kan je helpen om je weer gelukkig te gaan voelen in een nieuwe situatie.

Uiteindelijk is ieder mens op zoek naar een gelukkig leven met fijne mensen om zich heen. Waarbij je je gezond en vitaal voelt om het leven te leven zoals je dat graag wilt en zoals het bij jou past. Een bewust leven.

Wanneer je je vrij voelt om hernieuwde keuzes te maken en je leert omgaan met de uitdagingen die op je pad komen, dan krijg je steeds meer regie over je eigen leven. Het geeft je levensenergie en innerlijke rust. Je maakt keuzes bewust en staat open voor wat het leven je geeft.

De kracht van de behandeling ligt in de combinatie van coaching en energetische therapie, beiden gebaseerd op natuurgeneeskundige principes. Hierdoor wordt de oorzaak achter klachten sneller in beeld gebracht en vind ik samen met jou een gepaste manier om de klachten op te lossen en verandering te realiseren.

Of je nu kiest voor een unieke sessie voor life coaching, loopbaan coaching of je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je komt zeker tot inzichten en het maken van nieuwe keuzes.

Misschien heb je behoefte aan verwerking van iets dat je al lange tijd bezighoudt, angsten of iets uit je jeugd, dan kan een therapie sessie je helpen.

Als je er aan toe bent dan werken we samen aan het oplossen van hetgeen jou tegenhoudt om je vrij te voelen. Wat je ook kiest, persoonlijk aandacht staat voorop. De begeleiding is afgestemd op wat jij nu nodig hebt. Je ontwikkelt je verder naar de persoon die je wilt zijn!

Resultaten

 • Je komt meer in contact met je gevoel. Hierdoor krijg je zicht op onderliggende patronen en situaties. Je gaat beter voelen wat je wilt en wat jouw grenzen zijn.
 • Doordat het contact met jezelf groeit, zullen klachten zoals angst, onrust, depressiviteit en vermoeidheid verdwijnen. Jouw zelfvertrouwen en zelfwaardering nemen toe.
 • Je gaat meer stevigheid binnen jezelf ervaren, hierdoor kun jij je beter verhouden tot alles wat er zich in je leven aandient.
 • Er komt meer zicht op wie jij bent en wat je wilt, waardoor jouw specifieke kwaliteiten zichtbaar worden en vorm kunnen krijgen. Je levensenergie neemt toe.

Toepassing en integratie

De sessies kunnen goed gecombineerd worden met reguliere of alternatieve behandelingen in de zorg of voor bewustzijnsgroei. Je hebt geen verwijzing van een arts nodig om een afspraak te kunnen maken, echter ga voor het stellen van een diagnose wel altijd naar een arts.

Ieder consult kan enkele uren tot weken tijd nodig hebben om te integreren. Houd daarbij rekening met mogelijke uitwerkingen in je lichaam of geest zoals bijvoorbeeld spierpijnen, dromen, moeheid, kou, verdriet, neerslachtigheid, boosheid, desoriëntatie, en/of een emotioneel verwerkingsproces.

Heb je vragen, houden de klachten lang aan na een sessie of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.