Over Diana

Het onbewuste bewust maken, herkennen waarom het werkelijk gaat bij iemand.

Wie ik ben

Tijdens mijn werk bij verschillende bedrijven ontdekte ik dat ik graag met mensen werk. Van nature houd ik ervan om mensen verder te laten ontwikkelen en met hen de diepte in te kunnen gaan om een probleem echt op te lossen. Om dit te kunnen doen ben ik als zelfstandig coach gestart.

Al snel ontdekte ik dat coaching alleen onvoldoende was, ik zocht naar een werkwijze voor de hele mens. Ieder mens is uniek en heeft een eigen benadering nodig. De eclectische energetische natuurgeneeskundige therapie van Instituut voor E.E.N biedt een werkwijze die hierin ondersteunend is.

Vanuit de energetische natuurgeneeskundige principes wordt de mens als een ‘eenheid’ beschouwd van verschillende niveaus: lichamelijk, geestelijk, emotioneel, sociaal en spiritueel. Een verstoring van één van deze niveaus heeft daarmee dan ook gevolgen voor de andere niveaus.

Het kan zo zijn dat een vraag of klacht niet op zichzelf staat en dat de oorzaak ergens anders zit dan je aanvankelijk denkt. Het kan dan nuttig zijn om vanuit verschillende disciplines naar de vraag of klacht te kijken om de mogelijke oorzaken en oplossingen te vinden. Ik bied hiervoor coaching en energetische therapie aan.

opleidingen

Energetische natuurgeneeskunde

E.E.N. ® therapie is een holistische therapie gebaseerd op natuurgeneeskundige principes om de cliënt in balans te brengen.
E.E.N. ® therapie is gericht op het leren omgaan met emoties. Waar komen emoties vandaan? Hoe ga je met emoties om? De werkwijze is gebaseerd op reguliere en alternatieve gezondheidskundige theorieën – Instituut voor E.E.N.

Psychologie

Psychosociale basiskennis van de reguliere zorg. Modules: psychologie en psychopathologie (2016)
Instrument voor Hulp, Post HBO coachingsopleiding, Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP) (2012-2013)
Co-Active Coaching Program, The Coaches Training Institute (CTI) (2012)

Cursussen
Theta Healing, Theta Healing Training Institute (Bangkok) (2013 – 2014)
Kundalini Yoga Mind & Meditation teacher training (2013)
Intuïtieve ontwikkeling, Centrum voor Leven en Intuïtie Utrecht (CLI) (2011)

Algemeen

HEAO Management, Economie en Recht, Bachelor of Business Administration (2002 – 2005)