bedrijfscoaching

Het is mijn uitdaging om individuen en teams in organisaties te helpen hun (eigen)waarde te zien en
deze om te zetten in een creatie van mogelijkheden.
Life coaching * Loopbaan coaching * Persoonlijke ontwikkeling * Teamcoaching

Bedrijfscoaching

Bedrijfscoaching richt zich primair op het vergroten van werkgeluk van de werknemer. Het accent ligt voornamelijk op het voorkomen van langdurige uitval, het stimuleren van preventieve gezondheid en vitaliteit en de persoonlijke ontwikkeling van de werknemer om zelfbewuste keuzes te kunnen maken.

Bedrijfscoaching kan een waardevolle bijdrage leveren aan de geestelijke vitaliteit, het werkgeluk en de duurzame inzetbaarheid van de werknemer. Zelfkennis en goed kunnen omgaan met gedachten, overtuigingen en emoties is onmisbaar voor gezonde werknemers. Hierin ligt de sleutel tot succes.

Steeds meer werkgevers en werknemers maken gebruik van een coach wanneer ze tegen zaken aanlopen op het werk en/of zich persoonlijk willen ontwikkelen als mens en als professional.

Een opvallend verschil tussen bedrijfscoaching en particuliere coaching is de driehoeksverhouding die bestaat tussen de coach, de werkgever en de werknemer (cliënt). Het coachtraject wordt bij bedrijfscoaching dan ook niet door de cliënt zelf betaald, maar door de werkgever.

Maak vooral een afspraak als je:

 • Preventief aan de slag wilt met gezond werken en leven voor jezelf en/of je werknemer(s);
 • In een moeilijke levensfase bent en coaching wilt in ‘hoe nu verder’;
 • Je persoonlijk verder wilt ontwikkelen. Je wilt zicht krijgen op wat bij je past en je wilt bereiken in je leven en/of werk. Je hebt een leuke baan maar mist iets;
 • Op zoek bent naar loopbaanbegeleiding. Je bent je baan kwijtgeraakt en daardoor uit balans of je hebt net een nieuwe functie gekregen en je voelt je nog wat onzeker;
 • Wilt leren om minder te denken en behoefte hebt aan meer ontspanning;
 • Psychosociale en emotionele problematiek wilt aanpakken;
 • Vage klachten hebt als vermoeidheid, stress, slecht slapen, depressie of angsten.

Werkwijze

Speciaal voor de werknemer heb ik bedrijfscoaching op maat ontwikkeld. Een uniek coachingstraject dat de werknemer helpt om zijn of haar talenten en capaciteiten volledig tot zijn recht te laten komen op de werkvloer. Het doel is dat de werknemer weer bevlogen en vol inspiratie werkplezier ervaart, zich vitaal voelt en zelfbewuste keuzes kan maken.

Het resultaat voor de werknemer

 • Meer rust, minder stress.
 • Gezond en gemotiveerd aan het werk.
 • Meer creativiteit in het werk.
 • Inzicht in wat je graag wilt doen in je leven en/of werk.
 • Meer bewustzijn van eigen vaardigheden en mogelijkheden.
 • Balans werk en privé.

Het resultaat voor de werkgever

 • Meer productiviteit.
 • Minder verzuim.
 • Enthousiaste medewerkers die hun talent inzetten op de juiste plek.
 • Meer creatief ondernemerschap in het werk.

Ben je benieuwd wat ik voor jou of je werknemers kan betekenen? Ik breng graag een offerte op maat uit. Hierin worden specifieke doelen, gewenste resultaten, afgesproken inzet en prijsafspraken opgenomen. Mocht er behoefte zijn aan teamcoaching dan is dit ook mogelijk. Hiervoor zullen we een verkennende afspraak maken om te kijken waar de specifieke klantvraag over gaat.

Als je onderstaand formulier invult, dan neem ik binnen 24 uur contact op.

Neem contact op


Over Diana

Vanuit mijn bedrijf ben ik werkzaam op verschillende gebieden.
Ik ondersteun mensen met klachten als stress, onrust, angsten, burn-out en overbelasting. Ook coach ik mensen als ze verder willen kijken naar vragen op het gebied van leven, werk en relatie.

Mijn werkwijze is volledig afgestemd op de individuele behoefte om zo te komen tot het beste resultaat voor deze persoon. Ik sta voor verandering door te onderzoeken, te reflecteren en actie te ondernemen.

Omdat ik 15 jaar gewerkt heb in het bedrijfsleven, weet ik als geen ander hoe het is om dagelijks om te gaan met een hoge werkdruk. Weten wat je wilt en zoeken naar een balans tussen werk en privé is hierin belangrijk. Een belangrijke functie combineren met een gezin kan een flinke uitdaging zijn en periodes van overbelasting geven. En soms is het ‘gewoon’ even tijd voor jezelf om na te gaan wat jij in een bepaalde levensfase nodig hebt.